Modrý safír symbolizoval nebe .....


Tak jsme měli neplánovaně opravdu dlouhou pauzu ....

24.09.2010 23:24

.... ale teď jsme snad již pevně napojeni na internet a bude možné častěji upravovat. V průběhu té dlouhatánské doby jsme ale nelenili :-) a tak se postupně pokusím (i když to bude možná časově popřehazované), doplnit co všechno jsme za tu dobu podnikali. V první řadě jsme si udělali fotogalerii na "Rajčeti" a tam jsme povkládali fotky, které se podařilo již upravit. Je jich hodně :-) a jsou na adrese uživatele "Marty11".

Safír nám narost do statného puberťáka a podle toho s námi teď taky cvičí :-) ...... my s ním se snažíme taky, ale v hluchoslepém období je to pořádný nápor na nervy. Naštěstí není příliš demoliční typ. Bohužel jsme ho nechtěně naučili, že když popadne cokoliv z našich věcí, nastává pro něj velmi zábavná honička kolem obýváku, která trvá přímo úměrně tónu hlasu v té chvíli na něj hulákajícího. Baví se při tom přímo královsky a používá to pokaždé, když má dojem, že si ho už dlouho nikdo nevšiml :-).

Taky se stará pravidelně o trénink kocoura, který se poslední dobou musí pohybovat ve výšce minimálně 1,5 metru. Safírek zdá se v návalu hormonů nepochopil, že je pejsek a to co se snaží za každou cenu přilehnout a znásilnit ....... je kocour. Koč to nese sice statečně, ale je vidět, že jeho momentální sexuální úchylku rozhodně nesdílí, takže mu občas i jednu pleskne.

Bohužel se taky od jara potýkám s jednou nemocí za druhou, takže jsem se nemohla podílet na všech psích taškařicích tak jak bych chtěla a taky se hodně velká část starosti o Safíka přenesla na mého skvělého partnera Martina. Bez něj bychom tenhle rok určitě nezvládli ani pravidelné čůrání :-( , jsem ráda že mám v někom takovou oporu. Navíc je stále hodný a usměvavý a tím mi dodává energii na rychlejší uzdravování. :-) Vzhledem k jeho vlastně vůbec žádným zkušenostem s pejsky, je třeba říct, že při trvalých pokusech Safíka o získání pozice vůdce sečky, je jeho trpělivost téměř hrdinský čin ..... :-)

To je asi zatím vše, ostatní v samostatných článcích :-)

E.

 

—————

Zpět